Cinta tidak mampu dibicarakan biar beribu kalimat disusun kerana cinta itu rasa dan rasa hanya dapat diceritakan dengan rasa. Semoga kita dirahmati Allah swt… semoga kita mencintaiNya lebih dari yang baru. Jika cinta sudah dikota, masakan jiwa masih sengsara.

salam perkenalan kepada rakan-rakan yang singgah ke blog saya.

Saturday, May 21, 2011

Home » » Happy Birthday Untuk Aku.......

Happy Birthday Untuk Aku.......


Dah 3 hari berlalu ya .... Dan dah 3 hari jugak la umur aku bertambah 1 angka lg. Terharu rasenya dpt ucapan dari anak2, & especially tentulah ucapan dari suami tersayang, & yg paling aku terharu emak mesti takkan lupa saban tahun call dari kg seawal pg utk wish birthday diiringi dgn ucapan berupa doa. Hampir menangis aku mendengarnya. Tak lupa juga ucapan terima kasih pd kwn2 FB yg memberi ucapan. Ada yg aku reply tp msh byk lg yg aku belum reply Bulan ini juga berganda ucapan yg aku terima ... Happy Mother's Day & Happy Birthday ....

Ucapan dari suami (sms) "slamat hari lahir sayang ... syg doakan jd anak, ibu & isteri yg berjaya di dunia & akhirat, punya kerjaya yg bagus, bisnes yg hebat, usahawan gemilang, hidup senang & mudah, dapat rezeki dari semua arah & semua kejayaan beserta kekayaan utk sayang selamanya... amin"

Aku juga dpt kad yg dibuat sendiri oleh anak2ku, simple tp bisa membuat aku amat terharu .... "ibu,, happy birthday, terima kasih sebab jaga adik, sediakan makanan utk adik, basuhkan baju adik. Adik sayang ibu ...."

1 comment: